Lessen en Prijzen

Eindhoven

Kalmoesplein 12-15, “Studio De Fysiovrienden”

Best

Raadhuisstraat 300L, Studio Yoga Best

Cursus van 5 of 10 weken of van 4 uur

Mam2b zwangerschapsyoga compleet (10 weken, 75 minuten) €165
Mam2b compacte zwangerschapscursus (4 uur) €155
Mam2b zwangerschapsyoga compact (5 weken) €119
PrivélesPrijs op aanvraag
Online zwangerschapscursus (5 weken)€140 (Tijdelijke aanbieding: slechts €99,95!!!)
Combinatie-pakket: Klassikale (10 wkn)+ Online cursus (totaal 15 lessen)€225
VIP-online pakket: Online cursus + 2 uur privéles€250

Zwangerschapsyoga compleet is inclusief terugkomochtend met baby en partnerles (Facebook actie). Maar houdt er rekening mee dat deze mogelijk niet door kunnen gaan tijdens de corona-crisis. Ook ontvang je gedurende de cursus regelmatig aanvullende informatie en oefeningen via de mail. Het cursusgeld dient 14 dagen na aanmelding van de cursus te zijn overgemaakt op de rekening die vermeld staat op de factuur, o.v.v. je naam en de cursuslocatie.

Vergoeding zorgverzekeraar

Sommige verzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de kosten van de zwangerschapscursus. Dit verschilt per zorgverzekeraar en is afhankelijk van de door jou gekozen aanvullende verzekering.

Mama Samba

Als eerste in Nederland introduceert Mam2b Mama Samba. Mama Samba is goed voor het stimuleren van de ontwikkeling van je kind, het versterken van de band met je kind en het vertrouwd raken met je nieuwe lichaam. Onze Mama Samba workshop zal op zondag 19 mei van 11.15u-12.00u weer verzorgd worden op locatie Barrierweg Eindhoven. Kosten: 10 euro (MAM2B-leden: 7,50 euro). Meld je nu aan of neem voor meer informatie contact met ons op!

Lesrooster en kalender

Momenteel worden er geen groepslessen/cursussen verzorgd. Wel kun je je aanmelden voor de Online cursus zwangerschapsyoga of privélessen.

Geen evenementen gevonden!

© 2020 Mam2b - Gebouwd door Robin